fbpx

Kenali Cuti Umrah

Siapakah Cuti Umrah?

Cutiumrah.com

Cuti Umrah merupakan jenama syarikat agensi pelancongan berdaftar dan berlesen penuh dibawah kementerian pelancongan untuk kembara dalam dan luar negara (KPKLN9263/1129808-W) dengan krew pengurusannya adalah 100 % muslim dan berlatar belakang profesional.

Jenama Cuti Umrah ini telah diasaskan pada November 2017 oleh pengasasnya Ustaz Muhammad Mustakim Bin Abd RAhim atau lebih di kenali dengan Manhajj Mutawwif Akim dengan kerjasama syarikat pelancongan bumiputera Mustaqim Travel and Tours Sdn Bhd yang berpengalaman dalam bidang pelancongan lebih 5 tahun.

Ustaz Mustakim Abdul Rahim Manhajj Mutawwif Akim Copy

Beliau merupakan Naib Johan Program realiti TV ASTRO OASIS iaitu MANHAJJ MUTAWWIF ‘Pencarian Mutawwif Terunggul’ .

Cuti Umrah diterajui oleh tenaga-tanaga kerja muda, bermotivasi tinggi, profesional dan berpengalaman khususnya dalam industri umrah dan kembara luar negara.

Cutiumrah.com sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan u0026amp; pengurusan kembara  berkualiti tinggi lagi efisyen.

Kami sentiasa memastikan keselesaan anda berurusan dengan kami samada sebelum ketika dan selepas pengembaraan sesuai dengan tuntutan dan keperluan para bakal Jemaah.

Open chat
Assalamualaikum.
Saya Ustaz Mustakim, adakah anda berminat untuk mengerjakan umrah bersama kami?
Powered by